Nieuw Sanitair en nieuwe plannen!

Ook onze olijfolieactie was dit jaar weer een groot succes. Van de opbrengst hebben we alle lerarenhuisjes voorzien van sanitair. De docenten hoeven nu geen gebruik meer te maken van de toiletten voor leerlingen. Afgelopen februari hebben we tijdens ons bezoek aan de school, de bouw van deze sanitaire voorzieningen zien voltooien.

Door Corona waren we twee jaar niet in staat om Tanzania te bezoeken. We waren dan ook zeer verheugd te zien dat de school en het meisjesinternaat zeer goed worden onderhouden en volop in gebruik zijn.

Omdat de meeste kinderen thuis niet een plek hebben om rustig te studeren, wil de school nu graag een ruimte creëren waar de leerlingen onder begeleiding van een docent kunnen studeren. De ruimte wordt voorzien van  meubilair, studiemateriaal en bij voorkeur ook een aantal computers. Een mooi project om ons weer samen met jullie voor in te zetten!!