Olijfolie voor beter onderwijs in Tanzania!

Olijfolieactie 2021-2022

Wat een groot succes was het!

Nogmaals hartelijk dank voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Hierdoor hebben we het kleine meisjesinternaat af kunnen bouwen én in kunnen richten.

Olijfolieactie 2022-2023

De olijfoogst is weer begonnen. Het lijkt een goed olijvenjaar te worden, dus we verwachten veel olie te kunnen verkopen. Nieuw aan de actie is dat we door de Wilde Ganzen worden ondersteund. Dit betekent dat we van iedere euro die we ontvangen, de Wilde Ganzen het aanvult met 0,50 eurocent.

Met het kopen van de olijfolie ondersteun je de activiteiten van de Stichting Mazingira. Wij hebben de Stichting opgericht om het werk van Sjoerd in Tanzania voort te zetten. Wij willen graag de gemeenschap in Bunda en omgeving ondersteunen met het vervullen van de wensen die ze zelf aandragen: goed onderwijs en goede voorlichting!

Met onze nieuwe olijfolieactie willen we met de opbrengst zoveel mogelijk lerarenhuizen voorzien van sanitair. Goed sanitair trekt goed personeel aan. Goed personeel is goed onderwijs! We hopen dat we net zoveel positieve en enthousiaste reacties krijgen als vorig jaar.

Vanaf 10 november tot 15 december 2022 kun je je aanmelden voor deze actie via deze link. De levering zal in januari/februari 2023 zijn.

Wij hopen op jullie sponsoring!!

Met vriendelijke groet, namens alle bestuursleden,

Maria Michels  (voorzitter), Paul van den Heuvel (secretaris), Felix van Baal (penningmeester), Bram van den Heuvel, Jeroen Middelbeek, Jasper van Baal