Olijfolie voor Mazingira

Onze olijfolieactie voor Mazingira was een groot succes! We hebben meer dan 700 liter van de olie uit onze eigen Koroneiki olijven uit Griekenland verkocht!! Met de opbrengsten dragen we, samen met de NGO Mazingira in Tanzania, bij aan het uitbreiden van het meisjeshuis in Marambeka. Dankzij de goede voorzieningen groeit de school enorm. Steeds meer meisjes mogen naar school en de behoefte aan plaatsen in het meisjesinternaat groeit dan ook. Fijn dat we nu ook aan deze vraag tegemoet kunnen komen. We danken onze vrienden in Griekenland voor het helpen met de pluk en de persing van de olijven, en het vervoer van de olie naar Nederland. We willen u bedanken voor het steunen van deze actie! Geniet van de lekkere olijfolie en mocht het smaken naar meer? Volgend jaar hebben we deze actie weer!