Felix en Maria terug naar Marambeka – deel #3

Felix en Maria gingen begin februari terug naar Tanzania. De komende tijd leest u hier in het kort over hun ervaringen.

‘Alle afspraken die we met de stichting in Tanzania over de bouw van de school hebben gemaakt, worden nauwkeurig nageleefd. Het dak van één lokaal is af. Van een ander lokaal zijn de muren opgetrokken en het “administration block” (ruimte voor leraren en schoolhoofd) is voorzien van poort en ramen (gaas, tralies en luiken). We waren blij te horen dat de overheid veertien nieuwe docenten naar Marambeka heeft gestuurd. De stichting in Tanzania is verplicht om deze docenten te huisvesten, maar omdat er geen geschikte woonruimte is in de direkte omgeving lopen de vervoerskosten voor de leraren nu hoog op. Het is dus van groot belang dat er zo snel mogelijk huisjes voor de leraren worden gebouwd zodat deze leraren kunnen worden behouden. Dankzij jullie bijdrage zijn ze inmiddels kunnen starten met de bouw van twee lerarenhuisjes.’

Woning voor leraren

Overleg


Aanbouw van woningen voor leraren

0
  Related Posts
  • No related posts found.